Cajsa | Fotoblogg

Min FÖRSTA fototävling: Anmäl er..

Publicerad 2010-05-31 20:32:17 i Övrigt - tävlingar,



Nu drar jag igång min första fototävling, med temat: djur. Den som vinner får ett eget inlägg på min blogg med er bild och länk. låter väl bra? hihi :)

Regler:

- Du får endast anmäla en bild, inget kollage.
- Bilden ska vara fotograferad av dig.
- Man måste ha en blogg för att delta.
- Anmäl dig genom att lämna en kommenterar i detta inlägget med bilden du ska tävla med.
- Onsdagen den 2 juni ska bilden vara inlämnad kl 22:00.
- Sen Väljer jag ut 5 bidrag som ni kan får rösta på.

Så, nu är det bara för er att sätta igång att anmäla er.

Vattenmelon..

Publicerad 2010-05-31 18:27:24 i Övrigt - ätbart & dryck,



Sitter och mumsar på vattenmelon nu, förlåt om jag läskar er. Hihi ;) det är riktigt gott må ni tro. Har ni haft en bra dag? det har iallafall jag haft, har varit ledig från skolan pågrund av att jag var hos tandläkaren. Har fått tandställning där nere nu också. Nu har jag dubbel räls så nu väntar jag bara på att tåget ska komma. haha

Senare drar jag igång min första fototävling. Så kika in då! :)

Här har det grillas...!

Publicerad 2010-05-30 22:09:19 i Vardag,




Här grillades kött och kyckling ute i trädgåden för en liten stund sedan,
det var inte helt fel må ni tro. Sen därpå blev det tråta och den var väl inte den bästa tårtan som jag har ätit precis. Jag är mätt och belåten iallafall. :)

Grattis på Mors-dag mamma, du är världens bästa mamma. <3

Ge me summer!

Publicerad 2010-05-30 15:48:55 i Foto - Natur,




Var och fotade stranden innan idag med mamma och man kände verkligen strand lukten. Ja, Nu vill jag att sommaren ska komma så man kan bada & sola. Jag L-ä-n-g-t-a-r

Ska gå upp och hjälpa till med maten nu, vi ska nämligen grilla.  Later <3

Ny grill...

Publicerad 2010-05-29 23:20:00 i Vardag,




Köpte  en ny grill igår med mamma och här ser ni vilken grill det blev, den är så snygg. haha Kommer bli mycket grillning i sommar kan jag passa på att säga, redan imorgon ska vi använda den..  :)

Bazze

Publicerad 2010-05-26 22:18:33 i Foto - djur & insekter,



Här får ni dom i svartvit också, hoppas ni gillar dom. :)


Bjuder på lite mer bilder på Bazze, men nu tror jag nog att det får räcka med bilder på honom. Bli kanske lite tråkigt annars. ;)

Nä, nu ska jag hoppa i sängs. Natti Natti <3

Fick sovmorgon och sluta tidigt idag...

Publicerad 2010-05-26 18:04:03 i Övrigt - Skolan & plugget,




Började kl 9;30 idag, jag fick alltså sovmorgon, sedan fick jag slutar kl 13;50 och det beror på att det var sista BF- kurs. Gjorde klart alla grejer föra gången och hade inget kvar. :) Riktigt skönt må ni tro.. Jag fick veta vilket betyg jag kommer få i kursen med. VG kommer jag att få ni som undrar!

Nu fick ni chans att se mitt schema med, vi ses senare då jag lägger upp fler bilder på sötnosen. Det vill ni va? :)


Lek och bus..

Publicerad 2010-05-25 20:08:07 i Foto - djur & insekter,



Nämnde inlägget innan att det kommer bli mycket lek och bus idag, här har ni sötnosen som jag har passat. Vi ska passa honom nu dom här närmaste 3 veckorna då ägaren jobbar. Jag hann ta några foton innan han åkte hem.. Blandannat denna här ovan. :)

Nu bli det teve för resten av kvällen.. Kram

Månen

Publicerad 2010-05-24 22:34:51 i Foto - Natur,




Precis tagit foto på månen, gillar verkligen dessa bilderna om jag får säga. Men, det jag vill får sagt: Ska gå o tvätta bort sminket nu sen borsta tänderna, orka verkligen inte detta men jag är illa tvunget.  ;)

Säger väl godnatt nu så ses vi mer imorgon, då bli det lek och bus kan jag be och säga. Mer får ni veta imorgon.

Tulpan #2

Publicerad 2010-05-23 20:35:17 i Foto - Blommor,



Lovade ju er att visa bilderna på tulpanerna när det regnade, här ovan har ni 2.

Nyss hemkommen från min vän Pernilla, hon har fotat mig och bilderna lägger jag upp imorgon. Sen tog jag massor av bilder på hennes 3 små söta kaninungar. Jag lova er dom är lika söta som en sockerbit. Vill ni ser bilder på dom? :)

En konstig katt...

Publicerad 2010-05-23 17:17:50 i Foto - djur & insekter,




Denna konstiga katt springer omkring utanför vår trädgård, jag var bara tvungen att fota den. hihi :)  Denna katten påminner om en annan katt som jag känner, fast den kissekatten är dubbelt så sötare och den heter Alice b toklas. Coolt namn va?

Det har nyligen regnat, då passade jag på att ta fler bilder på tulpanerna, dom får ni se sen!

Tulpan #1

Publicerad 2010-05-23 15:08:28 i Foto - Blommor,




Tulpanerna är tagna för 10 minuter sedan, bilderna är från grannes trädgård och då passade jag på att fota dom när hon hade sina persienner ner dragna. ;) Haha  Riktigt knall röda är dom och riktigt fina. Just nu är himmlen täck av gråa moln. Ska det börja regna det är frågan.

Blev en liten bloggpaus

Publicerad 2010-05-21 22:46:04 i Foto - Natur,




Ja, det var ju ett litet tag sedan jag bloggade, inte haft lusten till det och det har varit mycket nu på sistonde. Man kan väl säga det hela med att jag tog en liten bloggpaus. Ska åtminstone försöka skriva ett inlägg varje dag...

Imorgon ska vi försöka hitta presenter till några som vi känner. Godkväll

Dyng förkyld

Publicerad 2010-05-16 13:12:31 i Vardag,


Började redan i fredags att jag började känna mig svag i kroppen, ont i halsen men trodde faktiskt att det skulle gå över, men nej då där hade jag visst fel. Igårkväll blev jag hes, fick ont i halsen och blev riktigt svag i kroppen orkade knappt göra någonting. Är dygn förskyld nu!


Har nyss ätit två mackor och kollat på teve, de tre vännerna.. och Jerry. haha

Sista praktikdagen

Publicerad 2010-05-14 17:23:33 i Övrigt - Skolan & plugget,




Sista dagen på praktiken var det idag, haft jättebra på förskolan på dom 4 veckor som jag har varit där men väldigt skönt att får komma tillbaka till skolan igen. Började 5:30 & Slutade 13:15 idag. Åkte direkt till Maxi med mamma sedan har jag kollat på Anna Pihl på teve. Har varit en lugn dag idag helt enkelt! :)

Vi ses senare. KRAM!

Ledig idag, så skönt!

Publicerad 2010-05-13 13:35:23 i Övrigt - ätbart & dryck,



Vaknade vid 11 tiden ungefär, åt frukost och just nu sitter jag här och kolla på vår uppvisning "Vår underbara resa". Det var med dans, musik & sång. Dom hade spelat in den. Sitter och skratta åt mig för jag ser så surig ut. Haha

Vi är lediga idag så himla skönt.. <@

DAGENS: I-landsproblem

Publicerad 2010-05-12 21:40:15 i Vardag,



Spotify har inte funkat på hela kvällen hos mig... Det står att det ska återuppkoppla sig hela tiden, jag som hade tänkt lyssna på mina nya låtar som jag la in igårkväll. Är det mer än min dator som spotify inte funkar hos? :/

Imorgon ska jag göra en ny lista, ska leta upp härliga sommar-musik. Hoppas det funkar då! Godkväll <@

Gladiator skor till vår/sommar

Publicerad 2010-05-12 18:12:39 i Övrigt - jag tipsar,



Kollade in olika gladiator skor och hittade favoriterna här ovan, vill ha allihopa. Har bestämt att jag ska välja iallafall ett par här ovan. Funderar på att ta dom från H&M eller dom bruna från Nelly.com. Fint till ett par shorts, kjol eller klänning när det börjar bli lite varmare ute! :)



Marabou "Polka"

Publicerad 2010-05-11 19:24:01 i Övrigt - jag tipsar,



Köpte den nya marabou "Polka" idag, sitter och mumsa på den nu och kan säga att den var väl helt okej. Kommer nog inte köpa den igen, så god var den faktiskt inte. Ville bara testa den! hihi ;) Fanns marabou "Passion" med, ska man ge sig på och smaka den också. Är den god ni som har redan hunnit provat den? ^^

Förresten: Skulle tipsa om två bloggar och här har ni dom, Johanna & Carolina. Dom båda är fotobloggar där dom lägger ut massa härliga bilder. Dom är trevliga. Ta gärna en titt! :)

Bildbomb av FotoRundan

Publicerad 2010-05-11 16:48:19 i Foto - Natur,




Kommer lite av det jag fotade igår när jag var ute med min vän Pernilla, fotade solnedgången. Vackert om jag får säga! Vill ni se mer bilder av fotorundan? :)

Ska tipsa om två bloggar sen, kika in & se vilka det kan vara tro.

FotoRunda...

Publicerad 2010-05-10 21:41:33 i Vardag,



Gick ut en sväng för att fota, det gjorde jag tillsammans med min vän Pernilla. Vad kall jag är efter att har varit ute i ca. 3 timmar. Håller på att redigera bilder från fotorundan, bilder får ni se imorgon. Det vill ni va? :)

Nu ska fortsätta, vi hörs mer imorgon! KRAM

Kjolar till vår/sommar

Publicerad 2010-05-09 18:05:07 i Övrigt - jag tipsar,



Kjolar som man kan har nu till vår/sommar, visst är dom fina?

Gick nyss in på lite klädd hemsidor och där hittade jag söta små kjolar som ni ser här ovan. Gillar verkligen den blåa från ginatricot. Hade faktiskt köpt den men sedan lämnade jag tillbaka den när jag var och shoppade för någon vecka sedan. Ångra så att jag gjorde det.


Förresten: Vill också passa på att tipsa om Annas blogg, där hon lägger upp sina fina foton & skriver om sin vardag! Lämna gärna en fin kommentar.

Nudlar.

Publicerad 2010-05-08 19:58:57 i Övrigt - ätbart & dryck,




Idag åt jag nudlar till middag, enkelt men gott. Tog kameran med mig ut & fotade innan idag, bilderna visa jag er imorgon. :)

Nu ska jag se teve, sen ska jag nog fota solnedgången vid stranden. beror på om mamma vill köra mig dit! :)

Regn mera regn..!

Publicerad 2010-05-08 13:02:07 i Foto - Blommor,





Det har regnat sen klockan 9 imorse, då jag gick upp ur min varma säng. Just nu är det uppehåll så tänkte pallra mig ut en liten sväng. Och fota lite innan det börja igen. Gå ut ni också? :)

Ses senare, ser jag i fram emot massor av finfina kommentarer! KRAM <3

Vitsippor

Publicerad 2010-05-06 21:20:47 i Foto - Blommor,





Fotade vitsipporna nyss medans dom är framme. :) Vad tycker ni om bildern?

Ja, vad var jag hela dagen igår? jo jag var i skolan sedan på kvällen hade vi vår föreställning "Vår underbara resa" det gick strålande för mig. Tog även bilder men vi får se om jag lägger upp några. Om det blev några bra vill säga, har inte hunnit kolla ännu. ;) La mig direkt i sängen när jag kom hem!

Nu ska jag sova, vi ses imorgon! Godnatt

Regnat.

Publicerad 2010-05-04 19:37:50 i Foto - Blommor,




Tagna exakt 7 minuter sedan.

Regnade för 15 minuter sedan & solen lyser igen. Härligt! Snart kommer Alma hit, jag har saknat henne så mycket. Lova er imorgon kommer det massvis av bilder på henne. Kika in då vet ja! :)

-----
Inget fotade på Alma, hon åkte precis hem. Trodde hon skulle sova över men nej där hade jag helt fel. :/

My MORGAN

Publicerad 2010-05-04 07:32:50 i Övrigt - jag tipsar,




Köpte en ny parfym härom dagen, efter massa sprutande och luktade fick "Mr MORGAN" följa med mig hem. Fick den för 189:- ungefär på kicks så den var inte så dyr, den luktar riktigt gott kan jag be & säga. halva flaskan kvar nu efter all sprutande. hihi ;)

Prova den: Ett litet tips från mig!

Ska göra mig iodning nu sedan iväg till förskolan, bara 2 veckor kvar. :)

DAGENS: FRÅGA & SVAR

Publicerad 2010-05-03 07:47:42 i Övrigt - Frågor och svar,



Fick en fråga om jag ville lägga upp ett inlägg om min kamera & berätta lite om den och mina tillbehör som jag har till den men tänkte faktiskt först kolla om ni vill det. Vad säger ni? isåfall så gör jag det! :)

Moln på himmlen !

Publicerad 2010-05-02 18:10:12 i Foto - Blommor,




Solen har skinit hela dagen idag, men det har faktiskt varit rätt så mycket moln på himmlen. Dessa tog jag när jag va ute på en liten foto runda innan idag. troligtvis kommer det dyka upp ett till inlägg på samma blomma fast  på nära håll. ;)

Så håll utkik..! Nä, Nu ska jag svara på era kommentarer


De jag fick av min syster..!

Publicerad 2010-05-01 21:10:37 i Vardag,



Lovade ju er att visa de jag fick av min syster idag, här ovan har ni det. Riktigt fint vill jag säga & jag älskar lila. Rummet är städat & det känns så fint nu med de nya gardinerna & överkastet samt två kuddar. Tack syster!

Ska upp & kolla på teve & äta chipsen som var kvar från gårdagen. Den som spar han har. Hihi :)

Jagat fasanen halva dagen...

Publicerad 2010-05-01 17:04:19 i Foto - djur & insekter,


Andra bilden kommer om en timme, funkar inte att lägga upp nu.

Jag har sprungit runt halva dagen och försökt fota fasanen.
Det var svårt att fånga han med kameran som jag nämnde inlägget innan, han sprang och ville inte stå stilla. När jag kom nämare så stack han iväg. Men, jag fick tillslut några bra bilder. Ni får dom två bästa här ovan :).

Nu är det stor städning som gäller inne på mitt rum, kläder slängda överallt som måste till tvätten. Fick ett överkast samt kuddar & gardiner av syster som hon inte ville har längre. Ni kommer få se det sen. I promise!

Frukosten - är dagens bästa måltid !

Publicerad 2010-05-01 12:55:44 i Övrigt - ätbart & dryck,



Vaknade runt 10 tiden och har legat i sängen och har kollat på teve ända tills nu, åt frukost vid sängen med. Det är ju den bästa måltiden på hela dagen ju.

Nu ska jag klä på mig & sedan springa runt & försöka ta foto på fasanen som springer runt utanför vår lilla trädgård. Inte lätt kan jag säga er! hihi ;)  Försökte igår men det blev ingen bra resultat, han är snabb han!

HAR EN BRA LÖRDAG, vi hörs sen igen då jag lägger upp bilderna på han lilla snabbisen!


Om

Min profilbild

Caisa

Jag är en tjej som är 18 år, Jag går i 1:an på sturegymnasiet, Jag gillar verkligen att shoppa och umgås med mina underbara vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela